Överraskande sortiment
Fri frakt
Skarpa priser

Beskrivning

Mynt Smycken Dental Tandgarnityr UltraLjud Trådlös Rengörare
Underbar Ultraljuds-maskin kommer att ge nytt liv till alla dina gamla smycken, samlarmynt, klockor, klipphuvuden, trimmerhuvud, airbrushspetsar etc. På bara några minuter kan dina smycken / mynt / klockor och så vidare omvandlas från en tråkig glans till ett glittrande helt nytt utseende.
Inga speciella rengöringsvätskor behövs, lägg bara till en tesked vanligt hushållsrengöringsmedel och lite kranvatten, sätt objektet du vill rengöra i brickan, sätt på maskinen och se transformationen.
Beskrivning:
Får tidigare nämnda olika hushållsföremål rena
Rengör djupt där penslar inte kan nå
Ultraljudsvibrationer upp till 6500 vågor per minut
Uppnå professionella resultat - rena proteser, hållare, justeringar, smycken och gamla mynt på några minuter! Inget behov av att ligga över natten
Rengör, vitar och lyser proteser, hållare, justeringar och smycken
Hur man använder:
Fyll rengöringsredskapet med en lämplig mängd vatten och rengöringsvätska, och placera artiklarna som ska rengöras i det, såsom smycken, smycken, löständer etc.
Placera rengöringsredskapet på botten ordentligt och fixa det säkert med sug och placera sedan hela maskinen på skrivbordet.
Slå på rengöringsmaskinen så att den fungerar Efter cirka 5 minuter är det klart.

Mynt Smycken Dental Tandgarnityr UltraLjud Trådlös Rengörare

Varumärke : MTK
Säljare : Malmö TeknikKompani HB
119 kr
Inkl. moms
På lager
FRI frakt
Beställ nu, betala senare
Leveranstid: 4 arbetsdagar

Säljarinformation

Malmö TeknikKompani HB

(5 recensioner )
Malmö TeknikKompani är ett e-handelsföretag som framförallt riktar in sig på tillbehör till datorer, surfplattor och mobiltelefoner. Vi har ett brett utbud i alla prisklasser och smaker. Allt från exklusiva märkes produkter till billigare "no name" produkter. Vi har lång erfarenhet och levererat till över 200.000 kunder.
Loading...