Överraskande sortiment
Fri frakt
Skarpa priser

Beskrivning

Önskar ni ett lite mer elegant och stilrent utseende än den lösa och flyttbara eldstaden är detta ett bra alternativ som ger ett fantastiskt slutresultat! Öppna upp ett hål i den befintliga bordsskivan och fäll enkelt in er nya härliga eldstad. Under de varma sommardagarna fylls utrymmet upp med is tillsammans med en läskande dryck. När solen sedan börjar gå ner och kylan blir påtaglig förvandlar ni snabbt kylaren till en mysig värmekälla som förlänger kvällarna utomhus.

Storlek: 390 x 390 x 233 mm
Brutto vikt: 11,7 kg
Effekt: 15,0 kW
Drivs med: Propån / Butan gas med en regulator på 30 mbar. 
Produkterna levereras tillsammans med:
- Lavastenar,
- Obrännbara vedträn,
- Gasolslang med tryckregulator (levereras i separat paket)
- Pvc förvaring av gasolflaskan,
- Skyddsglas.

Elden drivs av en gasolbrännare i rostfritt stål som elegant täcks av lavastenar och obrännbara vedträn, eldstaden får då helt utseendet av en klassisk vedbrasa! Höjden på eldflammorna justeras enkelt via vredet som sitter monterad på eldstaden och produkten levereras med lavastenar, obrännbara vedträn, ett pvc skydd samt en CE märkt gasolslang. 

OBS! Bordet på bilden är bara ett exempel, ingår inte! Denna modell har inget utrymme för att integrera gasolflaska inuti den, därför levererar vi med PVC förvaring av gasolflaskan. 

Infälld Eldstad - Kvadratisk

Varumärke : Happy Cocooning
Säljare : Nordkapp

Nordkapp

Välkommen till er kompletta butik Nordkapp.NU för en fantastisk härlig upplevelse hemma i er egen trädgård! Bastutunnor och Badtunnor tillverkade av Nordisk gran som är välkänt för sin höga kvalité. Skräddasy era egna lösningar för maximal komfort och utseende. Tillsammans med våra huvudprodukter har vi också möjlighet till att erbjuda en mängd olika populära tillbehör produkter, bland annat: bastuhattar, aromer, stävor, bastuskor, kaminskydd, grillgaller, vedkorgar, vetekuddar och hudvårdsset.

Vad du kan förvänta dig:

  • Beställ och betala på vidaXL.se
  • Fri leverans via Nordkapp
  • Juridisk garanti via Nordkapp
  • Kundtjänst från Nordkapp
6399 kr
Inkl. moms
  • På lager
  • FRI frakt
  • Beställ nu, betala senare
  • Leveranstid: 9 arbetsdagar info
Loading...