Överraskande sortiment
Fri frakt
Skarpa priser

Beskrivning

Flyttbar och praktiskt eldstad för er som inte vill montera fast den i ett utvalt bord, denna produkten placeras istället löst ovanpå bordsskivan och kan enkelt och snabbt flyttas. Eldstaden är tillverkad av komposit men ser ut till att vara helt i betong. Elden drivs av en gasolbrännare i rostfrittstål som elegant täcks av lavastenar och obrännbara vedträn, eldstaden får då helt utseendet av en klassisk vedbrasa! 

Storlek: 610 x 610 x 150 mm
Brutto vikt: 30,0 kg
Effekt: 15,0 kW
Färg: Svart
Drivs med: Propån / Butan gas med en regulator på 30 mbar.
Levereras med:
- Lavastenar,
- Obrännbara vedträn,
- Gasolslang med tryckregulator (levereras i separat paket)
- PVC överdrag
- Pvc förvaring av gasolflaskan,

Höjden på eldflammorna justeras enkelt via vredet som sitter monterad på eldstaden och produkten levereras med lavastenar, obrännbara vedträn, ett pvc skydd samt en CE märkt gasolslang.

OBS! Bordet på bilden är bara ett exempel, ingår inte! Denna modell har inget utrymme för att integrera gasolflaska inuti den, därför levererar vi med PVC förvaring av gasolflaskan.


Flyttbar Eldstad Rund

Varumärke : Happy Cocooning
Säljare : Nordkapp

Nordkapp

Välkommen till er kompletta butik Nordkapp.NU för en fantastisk härlig upplevelse hemma i er egen trädgård! Bastutunnor och Badtunnor tillverkade av Nordisk gran som är välkänt för sin höga kvalité. Skräddasy era egna lösningar för maximal komfort och utseende. Tillsammans med våra huvudprodukter har vi också möjlighet till att erbjuda en mängd olika populära tillbehör produkter, bland annat: bastuhattar, aromer, stävor, bastuskor, kaminskydd, grillgaller, vedkorgar, vetekuddar och hudvårdsset.

Vad du kan förvänta dig:

  • Beställ och betala på vidaXL.se
  • Fri leverans via Nordkapp
  • Juridisk garanti via Nordkapp
  • Kundtjänst från Nordkapp
5729 kr
Inkl. moms
Du sparar 4%
  • På lager
  • FRI frakt
  • Beställ nu, betala senare
  • Leveranstid: 9 arbetsdagar info
Loading...