Överraskande sortiment
Fri frakt
Skarpa priser

Beskrivning

Många av oss sitter framför olika skärmar från morgon till kväll. På jobbet sitter du vid datorn, när du kommer hem tittar du på TV och däremellen knappar du på din mobil. Ögonen blir trötta och dessutom riskerar du att skadas av skärmarnas blåljus. Denna nya generation av glasögon med inbyggt blåljusfilter är anpassade för vår digitala livsstil. Du slipper ögontrötthet och huvudvärk.

Dessa glasögon är försedda med ett blåjusfilter samt UV400 skydd. Du märker knappt att du har glasögonen på. Glasögonen har hög ljusöverföring med tydlig och klar sikt. 

Antiblåljus-glasögonen är gjorda i en ergonomisk design och är mycket bekväma att bära. Med de integrerade näskuddarna lämnas inget avtryck på huden. Glasögonen har robusta gångjärn och du kan stänga och öppna glasögonen hur många gånger du vill utan att något fastnar eller lossnar. 

Dessa glasögon är gjorda i en klassisk och stilren design som är lämplig för alla typer av ansikten. 

Färg: Svart

Storlek: 15 x 14 x 4.7cm

Vikt: 15 g

I paketet ingår:  1 par glasögon, 1 glasögonskydd

Anti-bluelight glasögon med UV400-skydd - Svart

Varumärke : INF
Säljare : INF Company AB

INF Company AB

Vi säljer produkter som vi själva använder och gillar. Vi erbjuder endast produkter där vi kan skapa ett oslagbart värde för dig som kund. Ett oslagbart värde för oss innebär en produkt som har snygg design, bra kvalitet och ett konkurrenskraftigt pris. Vi skapar oslagbart värde till dig som kund genom att köpa alla våra produkter direkt från fabrik med egna kvalitetskontroller samtidigt som att vi äger hela logistitkedjan. Vi jobbar också hela tiden med att vara effektiva och att förbättra vår organisation. Oslagbart värde för dig som kund Snabba leveranser. Du har dina varor inom 1 - 3 arbetsdagar efter order. Kundtjänst - vi svarar snabbt och finns tillgängliga både per mail och telefon. Bra kvalitet - 30 dagars öppet köp. INF Company AB har funnits sedan 2003 och från början jobbade vi framförallt med OEM produktion i Kina inom elektronik till kända varumärken. Vi bedriver fortfarande denna verksamheten med har sedan 2016 även börjat sälja själv direkt till konsument. Då vi har producerat och importerat varor från Kina sedan 2003 har vi, nu när vi har kapat alla mellanled, verkligen möjlighet att erbjuda produkter till ett oslagbart värde för dig som kund.

Vad du kan förvänta dig:

  • Beställ och betala på vidaXL.se
  • Fri leverans via INF Company AB
  • Juridisk garanti via INF Company AB
  • Kundtjänst från INF Company AB
199 kr
109 kr
Inkl. moms
Du sparar 45%
  • På lager
  • FRI frakt
  • Beställ nu, betala senare
  • Leveranstid: 4 arbetsdagar info
Loading...