Överraskande sortiment
Fri frakt
Skarpa priser

Beskrivning

Nyaste fingerprint teknologin: Avancerad chip för fingeravtrycksigenkänning med 360° igenkänningsfunktion som gör att känsligheten är mycket högre, strömförbrukningen lägre och standbytiden längre. Det tar bara en sekund att låsa upp fingeravtryckslåset och hänglåset har en kapacitet på upp till 10 olika fingeravtryck. .

Lätt att använda: Ett nyckelfritt lås är mycket enkelt att använda, du behöver inte ansluta till Bluetooth eller använda dig av en app, du slipper komma ihåg koder eller hålla read på nycklar - ditt fingeravtryck är din nyckel! Med indikator för laddningsstatus (rött under laddning, släcks vid fulladdning).

Många användningsområden: Fingeravtryckslås är lämpliga för inomhus- och utomhusbruk och du kan exempelvis låsa olika typer av väskor och förvaring, skolskåp, garderober, förråd etc.

Färg: Svart

Storlek: 4.7/7.5/1.7 cm

 

Keyless Fingerprint hänglås med fingeravtryck

Varumärke : INF
Säljare : INF Company AB

INF Company AB

Vi säljer produkter som vi själva använder och gillar. Vi erbjuder endast produkter där vi kan skapa ett oslagbart värde för dig som kund. Ett oslagbart värde för oss innebär en produkt som har snygg design, bra kvalitet och ett konkurrenskraftigt pris. Vi skapar oslagbart värde till dig som kund genom att köpa alla våra produkter direkt från fabrik med egna kvalitetskontroller samtidigt som att vi äger hela logistitkedjan. Vi jobbar också hela tiden med att vara effektiva och att förbättra vår organisation. Oslagbart värde för dig som kund Snabba leveranser. Du har dina varor inom 1 - 3 arbetsdagar efter order. Kundtjänst - vi svarar snabbt och finns tillgängliga både per mail och telefon. Bra kvalitet - 30 dagars öppet köp. INF Company AB har funnits sedan 2003 och från början jobbade vi framförallt med OEM produktion i Kina inom elektronik till kända varumärken. Vi bedriver fortfarande denna verksamheten med har sedan 2016 även börjat sälja själv direkt till konsument. Då vi har producerat och importerat varor från Kina sedan 2003 har vi, nu när vi har kapat alla mellanled, verkligen möjlighet att erbjuda produkter till ett oslagbart värde för dig som kund.

Vad du kan förvänta dig:

  • Beställ och betala på vidaXL.se
  • Fri leverans via INF Company AB
  • Juridisk garanti via INF Company AB
  • Kundtjänst från INF Company AB
599 kr
279 kr
Inkl. moms
Du sparar 53%
  • På lager
  • FRI frakt
  • Beställ nu, betala senare
  • Leveranstid: 4 arbetsdagar info
Loading...