Överraskande sortiment
Fri frakt
Skarpa priser

Beskrivning

Med polariserande solglasögon uppnås en bättre kontrast och naturligare färger. Bländande reflexer motverkas och ögonen blir mindre trötta. 

Lätta och tåliga solglasögon med trendig båge i browline-form och repskyddade linser. Ett stabilt och praktiskt fodral i svart ingår!

 

UV-skydd upp till 400, blockerar skadlig UVA, UVB- och UVC-strålning till 100%

Linsstorlek: 5,2 x 4,6 cm

Näsdelens bredd: 2  cm

Bågens storlek: 15 cm

Bredd totalt: 13,9 cm

Färg: Svart (båge), Grå (lins)

Unisex-modell

Inklusive fodral

Polariserade solglasögon UV400 - svart/grå

Varumärke : INF
Säljare : INF Company AB

INF Company AB

Vi säljer produkter som vi själva använder och gillar. Vi erbjuder endast produkter där vi kan skapa ett oslagbart värde för dig som kund. Ett oslagbart värde för oss innebär en produkt som har snygg design, bra kvalitet och ett konkurrenskraftigt pris. Vi skapar oslagbart värde till dig som kund genom att köpa alla våra produkter direkt från fabrik med egna kvalitetskontroller samtidigt som att vi äger hela logistitkedjan. Vi jobbar också hela tiden med att vara effektiva och att förbättra vår organisation. Oslagbart värde för dig som kund Snabba leveranser. Du har dina varor inom 1 - 3 arbetsdagar efter order. Kundtjänst - vi svarar snabbt och finns tillgängliga både per mail och telefon. Bra kvalitet - 30 dagars öppet köp. INF Company AB har funnits sedan 2003 och från början jobbade vi framförallt med OEM produktion i Kina inom elektronik till kända varumärken. Vi bedriver fortfarande denna verksamheten med har sedan 2016 även börjat sälja själv direkt till konsument. Då vi har producerat och importerat varor från Kina sedan 2003 har vi, nu när vi har kapat alla mellanled, verkligen möjlighet att erbjuda produkter till ett oslagbart värde för dig som kund.

Vad du kan förvänta dig:

  • Beställ och betala på vidaXL.se
  • Fri leverans via INF Company AB
  • Juridisk garanti via INF Company AB
  • Kundtjänst från INF Company AB
499 kr
129 kr
Inkl. moms
Du sparar 74%
  • På lager
  • FRI frakt
  • Beställ nu, betala senare
  • Leveranstid: 4 arbetsdagar info
Loading...