Överraskande sortiment
Fri frakt
Skarpa priser

Beskrivning

Ladida Babygunga Elegant and Comfy Baby Electric Swing är en babygunga av hög kvalitet och med många funktioner som vaggar ditt barn automatiskt. Babygungan har en mjuk och bekväm klädsel som tål maskintvätt. Babygungan spelar olika melodier och har ställbar gunghastighet med inbyggd timer. Babygungan är lätt att förvara eller ta med eftersom den är ihopfällbar. Strömadapter medföljer, men kan även drivas med 4 st AA-batterier (ingår ej). 

Lämplig från 0 år till 6 månader eller max 9 kg.

Lugnande vaggande rörelser med reglerbar gunghastighet i 5 lägenSeparat strömbrytare för musik med justerbar volymTimer för automatiskt avstängning i 3 lägen 5-30 minAvtagbar och justerbar aktivitetsbåge med två leksakerFem-punkts bälte för god säkerhetMedföljande löstagbart huvudstödStrömadapter medföljer, men går även på batteridriftPortabel och fällbarFri från kemikalier så som Ftalater (i mjuk plast) och bisfenoler (hårdplastkemikalie)Tillverkad av ny råvara Ej återvunnen plast eller textil

Ladida Babygunga Elegant and Comfy Baby Electric Swing

Varumärke : Ladida
Säljare : Ireko
1347 kr
998 kr
Inkl. moms
Du sparar 26%
På lager
FRI frakt
Beställ nu, betala senare
Leveranstid: 4 arbetsdagar

Säljarinformation

Ireko

Köp Babysitters och babygym till rätt pris från oss! Vår affärsidé är att till ett tillgängligt pris ta fram olika typer av babyartiklar så som babysittrar, babygym, hoppgungor och babyvaggor med pedagogiska funktioner och roliga tillbehör som stimulerar barnets alla sinnen. Vårt sortiment är under ständig utveckling. Vi jobbar med egna designers och har inga mellanhänder vilket garanterar låga priser och god kvalitet.

Recensioner (0)

Loading...