Överraskande sortiment
Fri frakt
Skarpa priser

Beskrivning

"HOLM är en serie köksprodukter skapade för den saftiga, möra, välsmakande måltiden. Claus Holm har personligen utvalt testat och godkänt varje produkt, varje funktion och varje detalj.

Claus Holm har alltid arbetat med mat, och den fred och glädje han finner i att arbeta med färska ingredienser, recept, bra köksredskap och smakutveckling i sin egen köksverkstad ger honom dagligen bekräftelse på att han är på rätt väg, ”Jag är kock, smakutvecklare och föreläsare - och en person med en önskan att göra en skillnad. I mitt kök är allting möjligt.”

I Holms sortiment hittar man produkter av olika material: Akacia träd, aluminium, stengods och gjutjärn. Samtliga produkter är framtagna med omsorg för detalj och funktionalitet och är uppskattade av så gott hemmakockar som professionella kockar." 

HOLM Vinlåda 23x10x37 Akacia.

Praktisk vinhållare i akaciaträ med handtag i svartlackerat järn. Hållaren har plats för två vinflaskor och är lämplig för en picknick eller bara en promenad i trädgården en sommarkväll. Invändiga mått på hålen för flaskorna är 8,7 x 9 cm.

Sätts aldrig i blöt.

Rengöring och skötsel:

Torkas av med en fuktig trasa.

Utsidan kan med fördel efterbehandlas med matolja ett par gånger om året.

Tål inte maskindisk.

ProdukttypVinhållareMaterialAkaciaträBredd10.60 cmLängd23.00 cm

Holm Vinlåda 23x10x37 Akacia

Varumärke : HOLM
Säljare : Bakglädje
399 kr
Inkl. moms
På lager
FRI frakt
Beställ nu, betala senare
Leveranstid: 3 arbetsdagar

Säljarinformation

Bakglädje

Loading...