Överraskande sortiment
Fri frakt
Skarpa priser

Beskrivning

Anddunskudde Mjuk 50×60 cm är en skön dunkkudde med femstjärnig hotellkänsla, vävd med fina trådar som låter luften cirkulera och hjälper fyllningen av dun att andas. Lyxig anddunskudde av dunsäker bomullssatin ger kombinationen av hållbarhet och lätthet. Balans mellan hög komfort och ventilation förhöjer upplevelsen av att sova på luft. Allergivänlig tät väv som motverkar dammkvalster från att tränga igenom. Ej tillverkat av dun som plockats från levande fåglar.

Material: Fodral av dunsäker bomullssatin 233 tc

Fyllning: 70% vitt anddun/30% fjädrar  (jämför alltid halten av dun då detta ger täcket sin sköna känsla, fjädrarna ger täcket stöd)

Finns också i storleken 50×90 cm (sök på Beckasin Anddunskudde Mjuk 50×90 cm).

Beckasin Anddunskudde Mjuk 50×60 cm

Varumärke : Beckasin
Säljare : Ireko
1609 kr
995 kr
Inkl. moms
Du sparar 38%
På lager
FRI frakt
Beställ nu, betala senare
Leveranstid: 4 arbetsdagar
Se erbjudanden från andra säljare: 2 erbjudanden startar på 995 kr >

Säljarinformation

Ireko

(6 recensioner )
Köp Babysitters och babygym till rätt pris från oss! Vår affärsidé är att till ett tillgängligt pris ta fram olika typer av babyartiklar så som babysittrar, babygym, hoppgungor och babyvaggor med pedagogiska funktioner och roliga tillbehör som stimulerar barnets alla sinnen. Vårt sortiment är under ständig utveckling. Vi jobbar med egna designers och har inga mellanhänder vilket garanterar låga priser och god kvalitet.
Loading...