Logga ut
Du är nu utloggad.
Fortsätt
Tack för din anmälan!
Du kommer inom kort få din rabattkod skickad till din e-mail!
Tack för visat intresse för vårt nyhetsbrev

Bekräfta genom att klicka på länken i e-postmeddelandet som vi precis skickat. Tack!

För att få din kupongkod, vänligen klicka på länken i epostmeddelandet vi nyss skickat till dig.

Stäng
GE FEEDBACK
top banner

Belys din trädgård med utelampor från vidaXL

 

Årets längsta dag har redan passerat för en tid sedan, vilket innebär att dagarna blir kortare och kortare. Om du vill kunna sitta ute på natten när temperaturen tillåter, är en viss utebelysning oumbärlig. På vidaXL hittar du flera olika eleganta och funktionella utelampor såsom sollampor, spotlights, vägglampor och väglampor. Det behöver inte längre vara mörkt i din trädgård!

 

 

Trendigt eller funktionellt? Varför inte båda! 

 

Belysning är en av de viktigaste detaljerna som kan bidra till en mysig atmosfär i din trädgård på natten. Välj till exempel en vägglampa som du kan sätta upp i ett hörn i din trädgård. Ett annat alternativ är vackra spotlights som du kan sätta under ett träd eller ett konstverk. Förutom dessa trendiga utelampor har vidaXL också funktionell belysning. Våra sensorlampor tänds när någon till exempel kommer i närheten av din entré. Förutom detta är det ibland användbart att sätta lite belysning längs en mörk väg för att förhindra att du av misstag snubblar över en blomsterbädd.

 

 

Gör en plan för din utebelysning

 

Precis som för innebelysning är det en bra idé att skapa en belysningsplan för din utebelysning. Ta reda på vilka delar av din trädgård som skulle behöva lite ljus, vilken atmosfär du vill skapa och vad syftet är med dina utelampor. Välj lite ljusare lampor längs gångar, vid dörrar och vid ditt trädgårdsskjul. För stämningsbelysning kan du välja lite mjukare ljustoner. Ta en titt på vidaXLs sortiment och se till att du inte sitter i mörkret i höst.

Sortera efter:
Bästsäljare
Pris:
Filter
Visa mer
Tid kvar:
Aktuellt bud:
BÖRJA PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

Exklusiva erbjudanden

Information om våra kampanjer

De senaste produkterna

Få 50 kr rabatt**

vidaXL respekterar din integritet
*Du kan när som helst avsluta din prenumeration
**vid köp av vidaXL-produkter för 999 kr