Logga ut
Du är nu utloggad.
Fortsätt
Tack för din anmälan!
Du kommer inom kort få din rabattkod skickad till din e-mail!
Tack för visat intresse för vårt nyhetsbrev

Bekräfta genom att klicka på länken i e-postmeddelandet som vi precis skickat. Tack!

För att få din kupongkod, vänligen klicka på länken i epostmeddelandet vi nyss skickat till dig.

Stäng
GE FEEDBACK
top banner

Lekstugor för barn – upptäck en fantasivärld

 

Idag är kreativitet något av det förflutna för vissa barn. Deras ögon är som klistrade till skärmar och att leka ute är något som görs mindre och mindre. Med en rolig lekstuga i trädgården kan du hjälpa dina barn att börja leka utomhus med deras vänner istället för att stanna inne. Detta gör dem mer social, komma i form och lär barnen att använda sin fantasi. På vidaXL hittar du flera olika lekstugor, gungställningar och rutschkanor.

 

 

Gunga så högt du kan

 

När du tar dina barn till lekplatsen är det en utmaning för vissa föräldrar att inte skrika ”Se upp! Inte så högt!”. Det är dock viktigt för barn att lära sig hur man leker och gör saker på sitt sätt. Låt dem gunga så högt dom kan eller klättra upp för hela klätterställningen. Som förälder kan du titta på från ett säkert avstånd och hjälpa till när det behövs. Har du tillräckligt med plats i trädgården? Ta då en titt på våra lekstugor med rutschkana och en dubbelgunga. Med denna lekstuga kan barnen gunga bredvid varandra och tävla om vem som kan gunga högst!

 

 

En lekstuga i trädgården

 

En lekstuga är rolig för både unga och äldre barn. Det är en plats i trädgården där föräldrar inte är tillåtna och där dem kan göra som de vill. I en lekstuga kan barn läsa en bok eller ta med sig leksaker in för att leka med. Ta en titt på vidaXLs lekstugor och gör det roligt att leka ute igen!

Sortera efter:
Bästsäljare
Pris:
Filter
Tid kvar:
Aktuellt bud:
BÖRJA PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

Exklusiva erbjudanden

Information om våra kampanjer

De senaste produkterna

Få 50 kr rabatt**

vidaXL respekterar din integritet
*Du kan när som helst avsluta din prenumeration
**vid köp av vidaXL-produkter för 999 kr