Logga ut
Du är nu utloggad.
Fortsätt
Tack för din anmälan!
Du kommer inom kort få din rabattkod skickad till din e-mail!
Tack för visat intresse för vårt nyhetsbrev

Bekräfta genom att klicka på länken i e-postmeddelandet som vi precis skickat. Tack!

För att få din kupongkod, vänligen klicka på länken i epostmeddelandet vi nyss skickat till dig.

Stäng
GE FEEDBACK
top banner

Unika möbler tillverkade i återvunnet trä

 

Inom vårt moderna konsumentsamhälle försöker vidaXL att bidra till hållbarhet genom att producera ett vackert sortiment möbler i återvunnet trä. Genom att använda olika typer av återvunnet trä kan vi tillverka vackra och unika möbler. Varje träslag har sin egen berättelse och ett eget utseende. Dess robusta utstrålning ger de återvunna möblerna en anmärkningsvärd karaktär och eftersom träet får ett nytt liv är det miljövänligt. Skaffa ett vackert skåp till ditt vardagsrum OCH bidra till en bättre miljö: vad mer kan man önska?

 

 

Kombinera olika hållbara typer av trä

 

I vårt utbud möbler tillverkade i återvunnet trä kombinerar vi olika typer av trä. Till exempel teak, shesham, akacia, mango och rosenträ. Alla dessa träslag har sina egna egenskaper när det gäller hårdhet, grovhet, ådringar och färg. Genom att återvinna träet och kombinera det i en möbel får du en produkt som du inte hittar i alla vardagsrum. Vi menar detta bokstavligen, eftersom varje möbel har en unik sammansättning av trä. Därför är det viktigt att komma ihåg att den produkten som du beställer kan skilja sig något från den på bilden.

 

 

Handgjorda och robust 

 

Alla återvunna trämöbler är helt handgjorda. Träet väljs ut för att passa bra med varandra, och så att möblerna bildar en sammanhängande helhet. Möblerna i kollektionen har olika stilar, från moderna till industriella och till och med klassiska. Det betyder att du kan hitta en återvunnen produkt för varje stil i vidaXLs kollektion.

Sortera efter:
Bästsäljare
Pris:
Filter
Visa mer
Tid kvar:
Aktuellt bud:
BÖRJA PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

Exklusiva erbjudanden

Information om våra kampanjer

De senaste produkterna

Få 50 kr rabatt**

vidaXL respekterar din integritet
*Du kan när som helst avsluta din prenumeration
**vid köp av vidaXL-produkter för 999 kr