Logga ut
Du är nu utloggad.
Fortsätt
Tack för din anmälan!
Du kommer inom kort få din rabattkod skickad till din e-mail!
Tack för visat intresse för vårt nyhetsbrev

Bekräfta genom att klicka på länken i e-postmeddelandet som vi precis skickat. Tack!

För att få din kupongkod, vänligen klicka på länken i epostmeddelandet vi nyss skickat till dig.

Stäng
GE FEEDBACK
top banner

Letar du efter en intressant hobby? Lär våra tips här!

 

Det finns personer med 1001 hobbys och folk undrar fortfarande vad de ska göra för att koppla av lite extra. Speciellt för den sistnämnda har vi några tips med aktiviteter som ger dig energi och låter dig släppa lös din kreativitet.

 

 

Koppla av med en kreativ hobby

 

När du kommer hem efter en lång dags arbete är det trevligt att kunna koppla av lite. Vissa människor tar en löprunda, cyklar eller bara sitter i soffan och kollar på Netflix men det finns också annat att göra med din fritid! På vidaXL har vi flera roliga produkter som kan hjälpa dig att utveckla en ny hobby. Här kommer det!

 

Gör lite musik


Har du alltid drömt om en musikkarriär? Då har du hamnat rätt, vidaXL har många musikinstrument som du kan införskaffa till ett rimligt pris. Du kan välja att börja med en klarinett, en trumpet eller göra dina grannar galna med ett trumset eller en säckpipa. Eftersom dessa instrument är mycket billigare än i de flesta musikaffärer är det ett perfekt sätt att testa om hobbyn är rätt för dig.

 

Brygg ditt eget vin


En kreativ hobby som står ut, är att brygga sitt eget vin. På vidaXL hittar du flera frukt- och vinpressar. Snart kan du erbjuda dina gäster något annat än standardvinet som erbjuds på marknaden! Vi rekommenderar att du smakar det innan du bjuder dina gäster.

 

Låt din kreativitet flöda fritt


Vill du hellre arbeta med dina händer? Då kan du gå lös med våra knappmaskiner, tyger, lim och andra saker för att skapa något roligt. Vill du hellre följa en ritning? Ta en titt på modellbyggsatser som inkluderar 3D-båtar kyrkor eller motorcyklar.

Sortera efter:
Bästsäljare
Pris:
Filter
Visa mer
Tid kvar:
Aktuellt bud:
BÖRJA PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

Exklusiva erbjudanden

Information om våra kampanjer

De senaste produkterna

Få 50 kr rabatt**

vidaXL respekterar din integritet
*Du kan när som helst avsluta din prenumeration
**vid köp av vidaXL-produkter för 999 kr